Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A tipikus német konyha virsli- és kolbászfélékben változatos és csípős ízvilágú, a húsételeket általában szósszal eszik. Kedvelik az ún. "Eintopfgerichte" (egytál-) ételeket. Ezenkívül kedveltek még a különböző tésztaételek is, mint például a nokedli, a nudlifélék és gombócok. A német konyhában rengeteg süteményféle van, például gyümölcstorta és túróslepény.
Tipikus német specialitások:
  • az összes halféle
  • disznócsülök
  • vadhúsok
  • fehérvirsli édes szósszal
  • rákleves
  • „Hefeklöße”
  • sós sültoldalas savanyúkáposztával
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

<3

(monica, 2013.01.23 16:18)

biztos finom lehet ha nem magyar kaja

 

Profilkép


 

Képgaléria




Archívum

Naptár
<< Június / 2018 >>

Statisztika

Online: 2
Összes: 101474
Hónap: 614
Nap: 22